Menu Weselne Propozycja IV
INSPIRACJA CATERING
ŁUKASZ WASILEWSKI
Telefon kontaktowy 502293097
MENU WESELNE IV
Poniższe menu stanowi tylko propozycję- można je dowolnie modyfikować według własnych gustów i upodobań. Ułożenie ostatecznego menu, które w pełni zaspokoi Państwa oczekiwania, następuje w trakcie szczegółowego omawiania imprezy. Cena uzależniona jest od ostatecznego menu oraz od liczby gości (przy większej ilości osób możliwa negocjacja ceny).Serdecznie zachęcamy do skorzystania z naszej oferty. W razie jakichkolwiek pytań i wątpliwości prosimy o kontakt telefoniczny (502293097) lub mailowy (catering@inspiracjacatering.pl).
Przywitanie okrągłym chlebem i solą oraz lampką szampana
OBIAD
– Rosół z makaronem oprószony zieloną pietruszką
Drugie danie
– Stek z kurczaka po portugalsku polany delikatnym sosem zapiekany pod pierzynką serową
– Kotleciki mielone z pieczarkami
– Medaliony ze schabu w złocistej panierce
– Pieczone udko z kurczaka marynowane w ziołach
Dodatki
– Ziemniaki przebijane z masełkiem
– Kluski śląskie
Surówki
– Biała kapusta z tartą marchewką
– Buraczki siekane z cebulką
– Seler z jabłkiem oblany śmietaną
PRZEKĄSKI ZIMNE
· Patery z mięsami pieczonymi
– Schab szpikowany śliwką i morelą
– Karczek z młodego prosiaczka w aromatycznych ziołach
– Schab marynowany w ziołach
– Pasztet pieczony z bakaliami
· Półmiski z rozmaitościami
– Jajka faszerowane czapą ziołowo-serową
– Rulony z szynki wędzonej wiśniowym drzewem napychane sałatką żydowską
– Camembert zdobiony winogronem
– Pomidory nadziewane fantazją serową
· Śledź po wiejsku w oleju
· Tradycyjna sałatka jarzynowa
· Sałatka Cezar na sałacie lodowej z grillowanym kurczakiem polana delikatnym sosem
· Półmisek z jajami polanymi sosem tatarskim
Pieczywo
Kawa i herbata bez limitu
I Kolacja
– Flaki wołowe gotowane według staropolskiej receptury
II Kolacja
– Strogonow podawany z pieczywem
III Kolacja
– Barszcz z krokietem (krokiety do wyboru: z mięsem, z kapustą i grzybami, z serem i pieczarkami)