MENU PLENEROWE PROPOZYCJA IV
Inspiracja catering
Łukasz Wasilewski
Telefon kontaktowy 502293097
MENU PLENEROWE IV
Biesiada połączona ze stołem szwedzkim
Poniższe menu stanowi tylko propozycję- można je dowolnie modyfikować według własnych gustów i upodobań. Ułożenie ostatecznego menu, które w pełni zaspokoi Państwa oczekiwania, następuje w trakcie szczegółowego omawiania imprezy. Cena uzależniona jest od ostatecznego menu oraz od liczby gości (przy większej ilości osób możliwa negocjacja ceny).Serdecznie zachęcamy do skorzystania z naszej oferty.
W razie jakichkolwiek pytań i wątpliwości prosimy o kontakt telefoniczny (502293097) lub mailowy (catering@inspiracjacatering.pl).
Data Godz Ilość osób
Dania z grilla:
-Golonka pieczona
-Karczek marynowany w ziołach
-Szszłyk drobiowy
-Kiełbasa
-Kaszanka
-Ziemniaki pieczone
Dania gorące
podawane z patelni, w kociołkach i podgrzewaczach:
-Żurek podawany w kociołku
-Antipasti- warzywa grillowane z ziołami
Bar sałatkowy:
-Sałatka letnia na sałacie lodowej z warzywami, skropiona sosem vinegrette
-Sałatka Cezar na sałacie lodowej z grillowanym kurczakiem, polana sosem koktajlowym
Dodatki:
-Dipy- tzatziki, salsa, musztarda, ketchup, chrzan
-Chleb wiejski
-Smalec i ogórki kiszone
-Piwo z beczki
-Napoje i woda
-Kawa, herbata z dodatkami (cukier, mleko, cytryna) bez limitu
STÓŁ SZWEDZKI Z ZIMNYMI PRZEKĄSKAMI
Deski i patery z mięsami pieczonymi
-Karczek pieczony w marynacie czosnkowo-ziołowej
-Schab nadziewany śliwką i morelą
-Rolada z karczku zawijana w tortilli z warzywami
-Rolada z indyka owinięta szpinakiem z serem
-Pasztet pieczony z bakaliami i grzybami
-Roladki schabowe z nadzieniem pieczarkowo-serowym
-Swojskie wędliny: Kiełbasa ze świniobicia
Kiełbasa wiejska
Kabanosy
-Terrina drobiowa z orzechami i bekonem
Lustra i kafle z drobnymi przekąskami
-Muszelki z ciasta ptysiowego z dodatkiem sałatki diabelskiej
-Sakiewki z ciasta filo kanaki z nadzieniem z kurczaka i podgrzybków
-Kruche babeczki nadziewane sałatką islandzką
-Kurczak po chińsku zawijany w tortilli
-Łódeczki z ciasta francuskiego z dodatkiem serka ziołowego z łososiem wędzonym
-Pieczone koreczki ze śliwki opasanej bekonem
-Mini grzanki z pastą serowo-ziołową z salami
-Tortilla szpinakowa z salami, serem i oliwkami
-Quiche lorraine z żółtym serem i prażonym boczkiem
-Mini szaszłyczki z kurczakiem i śliwka kalifornijską, marynowane w sosie barnecue
-Jajka faszerowane czapą serowo-szczypiorkową
-Mini roladki z tortilli z pomidorami suszonymi, szynką, serem i rukolą
-Mini roladki z ciasta spring-rolls z kurczakiem i warzywami
-Koreczki ciwabcici z peperoni (papryczki pikantne lub łagodne)
-Rulony z szynki wiejskiej z musem serowym
-Mini grzanki z łososiem wędzonym i crem-resh
W cenę wliczono:
-naczynia jednorazowe
-obsługę techniczną i kelnerską
-bieliznę stołową na stoły szwedzkie
-stoły, ławki, parasole
-podgrzewacze na stoły szwedzkie
-grille i stoły do przygotowania bufetów szwedzkich
-zapewniamy chłodnię
Ponadto możliwość zamówienia dodatkowych usług
(w zależności od ilości osób)
-Oprawa muzyczna (DJ lub zespół muzyczny)
-Dmuchane zamki, zjeżdżalnie, piłkarzyki itp.
-Animatorzy dla dzieci
-Wata cukrowa, popcorn, kukurydza gotowana, naleśniki, lody
-Gotowanie z dziećmi
-Rysownicy portretów i karykatur
-Przygotowanie placu do gry w piłkę nożną, siatkówkę lub badmintona
-Dekoracja terenu związana z tematyką imprezy
-Namioty w zależności od ilości osób