Menu plenerowe propozycja III
INSPIRACJA CATERING
ŁUKASZ WASILEWSKI
Telefon kontaktowy 502293097
MENU PLENEROWE III
Poniższe menu stanowi tylko propozycję- można je dowolnie modyfikować według własnych gustów i upodobań. Ułożenie ostatecznego menu, które w pełni zaspokoi Państwa oczekiwania, następuje w trakcie szczegółowego omawiania imprezy. Cena uzależniona jest od ostatecznego menu oraz od liczby gości (przy większej ilości osób możliwa negocjacja ceny).Serdecznie zachęcamy do skorzystania z naszej oferty. W razie jakichkolwiek pytań i wątpliwości prosimy o kontakt telefoniczny (502293097) lub mailowy (catering@inspiracjacatering.pl).
Data Godz Ilość osób
Dania pieczone na grillu:
-Karczek marynowany w zaprawie ziołowo-czosnkowej
-Żeberka bejcowane w zalewie musztardowo-miodowej, skropione żubrówką
-Pałki z kurczaka oprószone ziołami z nutą curry
-Kiełbasa podwawelska
-Filet z indyka oblany pomidorowym pelati, otulony aromatyczną bazylią
-Ziemniaki pieczone z tzatzikami
-Bagietki pieczone
-Łosoś pieczony z masełkiem ziołowo-czosnkowym
Dania gorące podawane w kociołkach:
-Grochówka gotowana na wędzonych żeberkach
-Zupa gulaszowa węgierska z mini kluseczkami
-Pieczeń z karczku w towarzystwie pieczarek polanych śmietaną
Bar sałatkowy
-Sałatka Caprese- mozzarella przekładana z pomidorami, skropiona pesto bazyliowym
-Sałatka Kojot na sałacie lodowej z brzoskwinią i ananasem, polana sosem koktajlowym z nutą chilli, obsypana grillowanym kurczakiem
-Sałatka z pomidorów oprószona cebulką
Dodatki
-Dipy- tzatziki, salsa, musztarda, ketchup, chrzan
-Chleb wiejski
-Smalec i ogórki kiszone
-Piwo z beczki
-Napoje i woda
-Kawa, herbata z dodatkami (cukier, mleko, cytryna) bez limitu
W cenę wliczono:
-Naczynia jednorazowe
-Obsługę techniczną i kelnerską
-Bieliznę stołową na stoły szwedzkie
-Stoły, ławki, parasole
-Podgrzewacze na stoły szwedzkie
-Grille i stoły do przygotowania bufetów szwedzkich
-Zapewniamy chłodnię
Ponadto możliwość zamówienia dodatkowych usług
(w zależności od ilości osób)
-Oprawa muzyczna (DJ lub zespół muzyczny)
-Dmuchane zamki, zjeżdżalnie, piłkarzyki itp.
-Animatorzy dla dzieci
-Wata cukrowa, popcorn, kukurydza gotowana, naleśniki, lody, gofry
-Gotowanie z dziećmi
-Rysownicy portretów i karykatur
-Przygotowanie placu do gry w piłkę nożną, siatkówkę lub badmintona
-Dekoracja terenu związana z tematyką imprezy
-Scena, nagłośnienie
-Namioty w zależności od ilości osób