Menu Weselne propozycja V

INSPIRACJA CATERING

ŁUKASZ WASILEWSKI

Telefon kontaktowy 502293097

MENU WESELNE V

 

Poniższe menu stanowi tylko propozycję- można je dowolnie modyfikować według własnych gustów i upodobań. Ułożenie ostatecznego menu, które w pełni zaspokoi Państwa oczekiwania, następuje w trakcie szczegółowego omawiania imprezy. Cena uzależniona jest od ostatecznego menu oraz od liczby gości (przy większej ilości osób możliwa negocjacja ceny).Serdecznie zachęcamy do skorzystania z naszej oferty. W razie jakichkolwiek pytań i wątpliwości prosimy o kontakt telefoniczny (502293097) lub mailowy (catering@inspiracjacatering.pl).

Przywitanie okrągłym chlebem i solą oraz lampką szampana
Obiad
– Rosół z makaronem oprószony zieloną pietruszką
Drugie danie
-Stek a’la Nilsen ,z batatem,cukinią i papryką
-Pieczeń z karczku
-Medaliony drobiowe w złocistej panierce
-Filet drobiowy z pomidorami z nutką bazylii i cukinią grillowaną
-Schab z pieczarkami i żółtym serem
Dodatki
-Ziemniaki przebijane z masełkiem
-Kluski śląskie
Surówki
-Czerwona kapusta
-Buraczki siekane z cebulką
-Kapusta z jabłkiem i porem
-Kawa (z ekspresu),czekolada, i 4 napojów kawowych, np. latte macchiato,czy cappuccino . i herbata bez limitu
-Owoce sezonowe
PRZEKĄSKI ZIMNE
Półmisek mięs pieczonych
-Rolada z karczku z warzywami
-Rolada drobiowa ze szpinakiem
-Schab szpikowany śliwką i morelą
-Karczek z młodego prosiaka w aromatycznych ziołach
-Pasztet pieczony
-Wędliny i ser żółty
Półmisek z rozmaitościami
-Tortilla zapiekana z warzywami
-Saszetki z ciasta francuskiego nadziewane łososiem i szpinakiem
-Sajgonki z nadzieniem orientalnym
-Tortille z kurczakiem i warzywami
-Babeczki ze szpinakiem fetą
-Naleśniki z łososiem wędzonym z nutka serka chrzanowego
Sałatki
-Sałatka Cezar na sałacie lodowej z grillowanym kurczakiem,jajkiem i serem
-Sałatka z selera, warzyw z dodatkiem szynki lub kurczaka grillowanego
-Galaretki drobiowe
-Śledź w oleju z kiszonym ogórkiem
-Pieczywo
I Kolacja
-Golonki pieczone, podawany z kapustą i grzybami oraz opiekanymi ziemniakami
-Szaszłyk drobiowy
-Uda trybowane marynowane lub szynka pieczona
-Sosy -salsa, sos czosnkowy, chrzan, musztarda, ketchup
II Kolacja
Barszcz czerwony podawany z :
-Pierogami ruskimi ( opiekanymi)
-Kapuśniaczkiem w cieście francuskim
-Krokiety z pieczarkami i serem
III Kolacja
Podawana w kociołkach od 23:00 do rana na stole szwedzkim
-Flaki
-Gulasz węgierski
Stół wiejski – osobno płatny
-ze swojskimi wyrobami ze starej spiżarni, przygotowanymi według staropolskich receptur
-Kiełbasa staropolska ,Kiełbasa ze świniobicia
-Szynka staropolska , polędwica sopocka
-Boczek wędzony naturalnym dymem
-Kaszanka
-Kabanosy
-Salceson
-Chleb staropolski
-Smalec i ogórki kiszone